Δημιουργήστε ψηφιακές κάρτες για τους μαθητές με το Quizlet.

Το Quizlet είναι μια εφαρμογή δημιουργίας εκπαιδευτικού υλικού υπό τη μορφή συνόλων μελέτης τα οποία ο μαθητής μπορεί να εξερευνήσει με διάφορους τρόπους

Η δημιουργία του δικού σας συνόλου καρτών flash είναι απλή με τον δωρεάν κατασκευαστή καρτών. Απλώς προσθέστε έναν όρο και έναν ορισμό. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μια εικόνα από τη βιβλιοθήκη μας. Μόλις ολοκληρωθεί το σετ καρτών flash, μπορείτε να το μελετήσετε και να το μοιραστείτε με φίλους.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έτοιμα υπάρχοντα πρότυπα flashcards και να κάνετε τα δικά σας.

Οι τύποι ερωτήσεων στο Quizlet σχεδιάστηκαν προσεκτικά για να σας βοηθήσουν να μελετάτε αποτελεσματικά και αποδοτικά. Όταν απαντάτε σε γραπτές ερωτήσεις από μνήμης (αντί να αντιγράφετε τις απαντήσεις), αυτό απαιτεί επίπονη ανάκτηση ή «ανάκληση», που σας βοηθά πραγματικά να μάθετε. Οι ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να λύσετε περισσότερες ερωτήσεις σε λιγότερο χρόνο, με το πρόσθετο πλεονέκτημα να σας βοηθήσουν να μάθετε τις λανθασμένες επιλογές απαντήσεων. Εάν μελετάτε με flashcards ή ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, φροντίστε να προσπαθήσετε να ανακαλέσετε τη σωστή απάντηση πριν δείτε τη λύση!

Ακολουθούν οδηγίες χρήσης της εφαρμογής σε ένα κατατοπιστικό βίντεο από ΚΕΠΛΗΝΕΤ Κυκλάδων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.