Powtoon! Δημιουργείστε Δωρεάν Εξαιρετικές Παρουσιάσεις & Video Animations


Το PowToon είναι ένα δωρεάν  λογισμικό που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν κινούμενα σχέδια.
Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του λογισμικού που διακρίνεται σαφώς από τους άλλους είναι ότι σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ της παρουσίασης και της λειτουργία βίντεο. Το άλλο πλεονέκτημα του PowToon είναι ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το λογισμικό προκειμένου να το χρησιμοποιήσει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι εγγραφή .

Κάθε έργο, αποτελείται από slides, όπως οι διαφάνειες του PowerPoint. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενα, εικόνες, αφήγηση και κινούμενους χαρακτήρες που διαθέτει η εφαρμογή. Υπάρχει χρονογραμμή για να ορίζετε πότε θα εμφανίζεται και πότε θα εξαφανίζεται το κάθε αντικείμενο του slide. Η εμφάνιση και η εξαφάνιση των αντικειμένων μπορεί να γίνει με διακριτικά ή εντυπωσιακά εφέ!

Μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν να δημιουργήσετε τα έργα σας, μπορείτε όμως και να βασιστείτε σε πρότυπα διαφόρων ειδών για διάφορους σκοπούς, που υπάρχουν έτοιμα ήδη στο Powtoon.

Μπορείτε να προσθέσετε μουσική είτε από τα έτοιμα μουσικά θέματα που σας προσφέρει είτε ανεβάζοντας οποιοδήποτε mp3 αρχείο από τον υπολογιστή σας. Αν θέλετε παρέχετε και η δυνατότητα να ηχογραφήσετε τον εαυτό σας να παρουσιάζει με την μουσική να συνυπάρχει. Όταν τελειώσετε την βιντεοπαρουσίασή σας, αποθηκεύεται αυτόματα στους server της εταιρίας για μελλοντική χρήση. Σας παρέχει τη δυνατότητα να την μεταφορτώσετε στο youtube ή να την ενσωματώσετε σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα.

Το PowToon είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στην τάξη για εκπαιδευτικό σκοπό. Στη δοκιμαστική δωρεάν έκδοση παρέχεται ένας λογαριασμός για τον καθηγητή και για 30 μαθητές και επιτρέπει τη δημιουργία 30 βιντεοπαρουσιάσεων που έχουν κάτω δεξιά τη στάμπα του εργαλείου

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για σχετικές οδηγίες

Τα σχόλια είναι κλειστά.