Συλλογικός καταιγισμός ιδεών με το IdeaBoardz

Τι είναι το IdeaBoardz; Το IdeaBoardz είναι ένα εργαλείο ομαδικής συνεργασίας. Επιτρέπει στις ομάδες να κάνουν συλλογικό καταιγισμό ιδεών, να συλλέγουν εισροές, να αναστοχάζονται και να ανασκοπούν. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για ομάδες που κατανέμονται γεωγραφικά. Είναι επίσης βολικό για τις ομάδες να συλλέγουν πληροφορίες για μερικές ημέρες και στη συνέχεια να συναντώνται για να τις συζητήσουν.

Το χρησιμοποιούμε στην τάξη, συνήθως για να συγκεντρώσουμε σχόλια και έννοιες για συγκεκριμένο θέμα.

Οι περισσότερες ομάδες χρησιμοποιούν το IdeaBoardz για τη διεξαγωγή συναντήσεων Project Retrospective (αναδρομικά). Γνωρίζουμε ομάδες που το έχουν χρησιμοποιήσει για άλλους τύπους ασκήσεων καταιγισμού ιδεών, όπως έξι καπέλα σκέψης, πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα, κινδύνους-ευκαιρίες.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να μοιραστώ ένα ideaboard που δημιούργησα; Μπορείτε απλώς να αντιγράψετε το url από το πρόγραμμα περιήγησης και να το επικολλήσετε για κοινή χρήση μέσω email, twitter κ.λπ.

Γιατί να συνδεθείτε; Είναι για ευκολία σας να θυμάστε το boardz που επισκεφτήκατε. Η σύνδεση είναι προαιρετική, μπορείτε να επιλέξετε να μην συνδεθείτε και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το IdeaBoardz.

Αποθηκεύονται κάποια από τα στοιχεία μου από τον λογαριασμό μου στο gmail κατά την είσοδο;
Αποθηκεύονται μόνο το όνομά σας και το αναγνωριστικό email σας για να σας αναγνωρίσει η ιστοσελίδα όταν θα την επισκεφθείτε την επόμενη φορά.

Θα χρησιμοποιηθεί το email μου για να σου στείλει η ιστοσελίδα ανεπιθύμητο μήνυμα;
Όχι. Δεν ακολουθείται πολιτική ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Δεν θα λάβατε ούτε ένα email από το IdeaBoardz.

Τα σχόλια είναι κλειστά.