Οπτικοποιήστε μια σειρά γεγονότων με δημιουργία χρονοδιαγραμμάτων

Δημιουργείστε με το Creately  χρονοδιαγράμμάτα  που βοηθούν τον μαθητή  να κατανοήσει μια σειρά συγκεκριμένων γεγονότων.

Αναβαθμίστε τις εμπειρίες των μαθητών σας Προσφέρετε εξαιρετικές εμπειρίες μαθητών μέσω πολλαπλών τρόπων αλληλεπίδρασης και κοινής χρήσης περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Προσφέρονται μέσω της online εφαρμογής creately. Q Εικονικός πίνακας με ελεύθερο σχέδιο για τη διευκόλυνση της διαδικτυακής διδασκαλίας 50+ τύποι διαγραμμάτων με προκατασκευασμένα πρότυπα για πολλά θέματα Συνεργασία σε πραγματικό χρόνο για την αύξηση της συμμετοχής των μαθητών

Δημιουργήστε διαδραστικό υλικό μαθήματος που περιλαμβάνει δραστηριότητες καταιγισμού ιδεών, παρουσιάσεις, διαγράμματα, οργανωτές γραφικών, αφίσες, γραφήματα πληροφοριών, αποθετήρια πληροφοριών και άλλα

Μπορείτε να σχεδιάσετε το  μάθημά σας να σχεδιάσετε και να  οπτικοποιήσετε μαθησιακές δραστηριότητες, αξιολογήσεις και μαθήματα. Περιγράψτε και μοιραστείτε τις ατζέντες, τα χρονοδιαγράμματα και τα κριτήρια βαθμολόγησης για να διατηρήσετε τους μαθητές σε καλό δρόμο.

Εμπλέξτε αποτελεσματικά τους μαθητές σε καταιγισμό ιδεών γύρω από θέματα και μαθήματα και βοηθήστε τους να επεκτείνουν τις γνώσεις τους συνεργαζόμενοι με άλλους. Κατανοήστε καλύτερα τα νέα θέματα με τους εννοιολογικούς χάρτες Ανακαλύψτε συνδέσεις μεταξύ όσων ήδη γνωρίζετε για ένα θέμα με τις νέες πληροφορίες που έχετε αποκτήσει. Βελτιώστε τη μάθηση των μαθητών με γραφικούς οργανωτές Κάντε τη μάθηση πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική με διαδραστικούς, οπτικά εντυπωσιακούς οργανωτές γραφικών. Δημιουργήστε αποτελεσματικές μαθησιακές εμπειρίες με σχέδια μαθήματος Σχεδιάστε κατάλληλες μαθησιακές δραστηριότητες και αναπτύξτε στρατηγικές διδασκαλίας για να εμπλέξετε τους μαθητές σας κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Καλή επιτυχία!.

Τα σχόλια είναι κλειστά.