Δημιουργία εννοιολογικού χάρτη με το Bubbl.us

Το Bubbl.us είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο χαρτογράφησης που σας επιτρέπει να οπτικοποιείτε και να δομείτε πληροφορίες, βοηθώντας σας να κατανοείτε καλύτερα, να θυμάστε και να δημιουργήσετε νέες ιδέες.

Το bubbl.us διευκολύνει την οπτική οργάνωση των ιδεών σας με τρόπο που να έχει νόημα για εσάς και τους άλλους. Το πρόγραμμα επεξεργασίας έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να παραμένετε στην εργασία σας και να καταγράφετε γρήγορα τις σκέψεις σας. Χιλιάδες άνθρωποι χρησιμοποιούν το Bubbl.us καθημερινά για να κρατούν σημειώσεις, να συλλέγουν νέες ιδέες, να συνεργάζονται και να παρουσιάζουν πιο αποτελεσματικά.

Πρόκειται για εφαρμογή πολύ εύχρηστη και λειτουργική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή παιδαγωγική πρακτική, υποστηρίζοντας την παιγνιώδη διάσταση της μάθησης.

Συνεργαστείτε και μοιραστείτε Το Bubbl.us σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα τους εννοιολογικούς σας χάρτες με μαθητές και συναδέλφους εκπαιδευτικούς ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνεργαστείτε σε πραγματικό χρόνο σε μια τάξη και δείτε αμέσως αλλαγές στον χάρτη μυαλού.

Μοιραστείτε την εργασία σας με έναν σύνδεσμο και συνεργαστείτε ταυτόχρονα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.