Pixton – Δημιουργήστε κόμικ online

Το www.pixton.com είναι ο διαδικτυακός τόπος όπου καθένας μπορεί να δημιουργήσει κόμικς σχεδιάζοντας κάθε ένα από τα καρέ του ξεχωριστά.

Μπορεί να επιλέξει το σκηνικό το οποίο θέλει από ένα σύνολο προσχεδιασμένων σκηνικών ή να σχεδιάσει κάτι εξολοκλήρου νέου. Έχει την δυνατότητα να εισάγει χαρακτήρες της αρεσκείας του, να προσθέσει σε αυτούς τα κατάλληλα εξωτερικά χαρακτηριστικά (ρούχα, μαλλιά, χαρακτηριστικά προσώπου και αξεσουάρ) , και να τους δώσει την κατάλληλη κίνηση και έκφραση προσώπου.
Ο χρήστης μπορεί να στηρίξει το κόμικς του σε έτοιμα πρότυπα ή να δημιουργήσει νέο από την αρχή.


Απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού στο Pixton.Αφού ο χρήστης εγγραφεί, επιλέγει δημιουργία comic και διαλέγει το πρότυπο πάνω στο οποίο θα βασίσει τη νέα δημιουργία.Στην συνέχεια επιλέγει τους χαρακτήρες και ξεκινάει την επεξεργασία. Μπορεί να προσθέσει αντικείμενα, άλλους χαρακτήρες, να εισάγει πλαίσια διαλόγου που υποστηρίζουν την ελληνική γλώσσα, να επεξεργαστεί την έκφραση και τη στάση σώματος των χαρακτήρων. Αφού ολοκληρωθεί το comic, ο χρήστης επιλέγει Αποθήκευση και Συνέχεια, προσθέτει τον τίτλο και το δημοσιεύει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *